inter Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

3x handige tips voor het inpakken voor een verhuizing

Het is meer dan logisch dat er rondom een verhuizing behoorlijk wat op je af gaat komen. Niet alleen moeten de nodige contracten in orde worden gemaakt voor het nieuwe huis, maar je gaat er waarschijnlijk ook maar al te snel achter komen dat je toch wel aardig wat spullen in huis hebt. En hoe ga je dat nu eigenlijk allemaal veilig vervoeren? Nou, door een verhuisbedrijf Bergen op Zoom in te schakelen. Maar we geven je ook meteen drie andere handige tips waar je zelf alvast mee aan de slag kunt gaan. 

1. Gebruik etiketten die geen lijmresten achterlaten voor het meubilair 

Tijdens een verhuizing is het slim om etiketten te gebruiken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op het meubilair erg gemakkelijk aangeven waar het moet komen te staan. Maar let op! Maak dan wel altijd gebruik van etiketten die niet voor lijmresten kunnen zorgen. Ook is het slim om het meubilair in te pakken met bijvoorbeeld doeken of met noppenfolie. 

2. De verhuisdozen vul je tot de handgrepen 

Op het moment dat de grote verhuisdag begint te naderen, is de kans erg groot dat de woonkamer vol staat met verhuisdozen. Zorg er altijd voor dat je deze verhuisdozen tot de handgrepen vult. Vul je het verder, dan kun je de dozen niet goed meer stapelen en worden ze dus instabiel. Niet alleen erg onhandig, maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen in de woning. 

3. Persoonlijke spullen bewaar je altijd apart 

Misschien heeft je kind een favoriete knuffel. Je gebruikt zelf het liefste iedere dag een soort geurtje. Of je hebt andere waardevolle spullen die je op de verhuisdag nog graag wilt gebruiken. Zorg er daarom altijd voor dat je deze persoonlijke spullen apart bewaart. Je kunt hierbij denken aan een herkenbare tas of een doos in de woonkamer. 

https://www.vangastelverhuizingen.nl