inter Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

De Microsoft SQL en Azure specalist uit Hengelo

In het hedendaagse zakelijke landschap is de digitale werkplek niet langer een optie, maar een noodzaak. NEWMINDS Systems begrijpt dit en biedt bedrijven de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om te bloeien in deze digitale wereld. Deze blog bespreekt de voordelen van een online werkplek, het gebruik van Microsoft SQL, de essentie van back-up via Microsoft 365, inzicht in Microsoft Azure-kosten en de functionaliteiten van Microsoft Dynamics Business Central en NAV.

Voordelen van een Online Werkplek

De online werkplek biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Flexibiliteit en Toegankelijkheid: Werknemers kunnen overal werken, wat de productiviteit verhoogt.
 • Samenwerking en Communicatie: Teams kunnen in realtime samenwerken, ongeacht hun locatie.
 • Schaalbaarheid en Kostenbesparing: Bedrijven kunnen snel opschalen of afschalen en besparen op fysieke kantoorruimtes.

Gebruik van Microsoft SQL

Microsoft SQL Server is een krachtige tool voor databeheer en analyse. Het biedt:

 • Verbeterde Gegevensbeveiliging: Robuuste beveiligingsfuncties beschermen tegen datalekken.
 • Hoge Prestaties: Snel en efficiënt gegevensbeheer, zelfs met grote datasets.
 • Flexibiliteit: Kan worden gebruikt voor een scala aan toepassingen, van eenvoudige gegevensopslag tot complexe analyses.

Belang van Backup via Microsoft office 365

Met de verschuiving naar digitale data is het cruciaal om een betrouwbare back-upoplossing te hebben. Microsoft 365 (voorheen Office 365) biedt:

 • Gegevensbescherming: Beveiliging tegen data verlies door cyberaanvallen of technische storingen.
 • Eenvoudige Herstelopties: Mogelijkheden om snel data te herstellen in geval van verlies.
 • Compliance: Voldoet aan regelgeving omtrent gegevensopslag en -beveiliging.

Microsoft Azure kosten inzichtelijk maken

Het beheren van Microsoft Azure kosten is een cruciaal onderdeel van cloudbeheer. Microsoft Azure biedt tools om:

 • Uitgaven Te Monitoren: Real-time inzicht in uw gebruik en kosten.
 • Budgetten In Te Stellen: Waarschuwingen om kostenoverschrijdingen te voorkomen.
 • Kosten Te Optimaliseren: Aanbevelingen voor kostenefficiënt gebruik van Azure-diensten.

Microsoft Dynamics Business Central en NAV

Deze platforms helpen bedrijven hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen:

 • Business Central: Een alles-in-één zakelijke managementoplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven.
 • NAV (Navision): Gericht op kleine tot middelgrote bedrijven, biedt het aanpasbare bedrijfsbeheeroplossingen.

Bij NEWMINDS Systems begrijpen we de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie. Onze expertise in Microsoft-oplossingen zoals SQL Server, Microsoft 365, Azure, en Microsot Dynamics navision zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Neem contact op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw digitale reis.

Doe de ICT scan!

Om de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf nauwkeurig in kaart te brengen, biedt NEWMINDS Systems een unieke service: een gratis ICT-scan. Deze scan is ontworpen om een diepgaand inzicht te geven in uw huidige IT-infrastructuur, de prestaties van uw systemen, en eventuele gebieden waar verbetering mogelijk is. Met deze gepersonaliseerde aanpak kunnen we gerichte oplossingen bieden die perfect aansluiten op de unieke uitdagingen en doelstellingen van uw organisatie.

Hoe de Gratis ICT-Scan Werkt:

 1. Aanvraag: U kunt de gratis ICT-scan eenvoudig aanvragen via onze website. Vul het aanvraagformulier in met enkele basisgegevens over uw bedrijf en uw huidige IT-systemen.
 2. Analyse: Ons team van experts zal uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen om een gedetailleerde analyse van uw IT-infrastructuur uit te voeren.
 3. Rapportage: Na de scan ontvangt u een uitgebreid rapport met bevindingen, inclusief eventuele kwetsbaarheden, verbeterpunten en aanbevelingen voor optimalisatie.

Deze gratis ICT-scan is een waardevol startpunt voor elke onderneming die streeft naar digitale excellentie en efficiëntie. Door inzicht te krijgen in uw huidige IT-landschap, kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen en uw bedrijf voorbereiden op toekomstige uitdagingen en kansen.

Met NEWMINDS Systems aan uw zijde, bent u verzekerd van een partner die niet alleen de technologie begrijpt, maar ook de impact ervan op uw bedrijfsdoelstellingen en -groei. Onze expertise in Microsoft-oplossingen en onze toewijding aan klantsucces maken ons tot de ideale partner voor uw digitale transformatie.

Contacteer ons vandaag nog

Bezoek onze website om uw gratis ICT-scan aan te vragen en ontdek hoe NEWMINDS Systems uw bedrijf kan transformeren met toonaangevende technologische oplossingen. Samen zetten we de stap naar een slimmere, efficiëntere en meer verbonden toekomst.

 

https://www.newmindssystems.nl/