inter Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe animatie een positief gevoel kan oproepen

Hoe animatie een positief gevoel kan oproepen

Iedereen wil zich goed voelen. Een positieve merkbeleving is dan ook erg belangrijk voor je zakelijke succes. Om mensen een positief gevoel bij je merk te geven moet je allereerst zorgen voor een goed product en perfecte service. Dat is het fundament waarop je kunt bouwen aan je verdere marketingstrategie.

Animatie video’s zijn een onmisbaar onderdeel van die strategie omdat dit medium twee dingen tegelijk kan doen: informatie overdragen én positieve emoties oproepen.

Animaties bouwen aan vertrouwen

Door regelmatig animatie video’s uit te brengen zorg je dat je voorspelbaar -en dus betrouwbaar- bent. Als die animatie video’s ook nog eens uitleggen wat de klant allemaal met je product kan bereiken neemt het vertrouwen dubbel zo snel toe.

Blij door animaties

Is het je wel eens opgevallen hoe populair kattenfilmpjes zijn? De reden is dat mensen blij worden van deze filmpjes. En wie blij is, wil de blijdschap delen. Als jij zorgt dat je mensen blij worden van je video, zullen ze jouw video’s met hun vrienden gaan delen. Zo wordt iedereen blij van jouw merk.

Animatie laten maken

Natuurlijk ben jij als ondernemer supertrots wanneer jouw animatie video online verschijnt. Maar dat is niet het punt. Het punt is dat animaties zorgen dat jouw klanten trots zijn. Niet op jou, maar op zichzelf. Je kunt een animatie laten maken en animaties gebruiken om te laten zien hoe je product hen (na aankoop) helpt, of je gebruikt animatie video’s om te laten zien dat ze inderdaad het allerbeste product hebben gekocht. Bij het eerste toon je hoe zij resultaten halen met je product, bij de tweede maak je hen trots jouw product te bezitten.

Gerelateerde artikelen

Online vog aanvragen

Overtollige laptops op uw kantoor? Laat deze opkopen

Wat kan je allemaal met een alexandrite laser?