inter Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Bescherm je bedrijf met de nieuwste apparatuur

Tegenwoordig zijn de technologische ontwikkelingen zo geavanceerd dat ze met bijna alles van dienst kunnen zijn. Zo kun je je bedrijf beschermen tegen onbevoegden met toegangscontrole: via het gekozen systeem kunnen er enkel geregistreerde personen het bedrijfsterrein betreden. Deze toegangscontrole gaat een stuk verder dan een standaard sleutel, want er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. 

Toegangscontrole door geavanceerde apparatuur

Als je bedrijf extra bescherming nodig heeft, wegens waardevolle producten of het waarborgen van de veiligheid van werknemers, dan is het installeren van toegangscontrole cruciaal. Toegangscontrole biedt namelijk ultieme bescherming en houdt iedereen buiten die niets te zoeken heeft op het bedrijfsterrein. Je kunt kiezen uit verschillende apparatuur om in te zetten. 

Als je gaat voor de nieuwste technologie kun je gebruik maken van gezichtsscans of vingerafdrukscans. Iedere gevoegden is opgenomen in het systeem zodat de toegangscontrole direct herkent of de persoon het terrein mag betreden. Als het gezicht of de vingerafdruk wordt herkend zullen de deuren opengaan. Zo niet, dan blijven ze potdicht. Het is ook mogelijk om met een irisscanner te werken. De apparatuur maakt gebruik van individuele kenmerken die onmogelijk kunnen worden nagebootst door anderen. Dit maakt de toegangscontrole zo effectief. Meer weten over toegangscontrole en het installatieproces? 

Nog meer mogelijkheden voor toegangscontrole

De geavanceerde apparatuur werkt ontzettend effectief, maar er zijn nog een aantal andere opties waar je uit kunt kiezen. Deze mogelijkheden zijn niet zo vernieuwend en kunnen toch nog erg effectief zijn. Denk bijvoorbeeld aan elektrische sloten: via je telefoon of persoonlijke sleutel krijg je toegang tot het pand. Als je in de buurt van het slot komt zal deze opengaan. Je kunt toegangscontrole ook bereiken met een kaartlezer. Door je kaart bij het slot te houden zal de deur open springen. 


Als je de nieuwste technologie ook intern wilt doorzetten, dan zou je een apparaat voor tijdsregistratie kunnen aanschaffen. Je houdt zo direct de werktijden van je werknemers bij en kunt controleren of alles goed verloopt. Ook zorgt de tijdsregistratie voor een volledig overzicht aan verzuim, pauzes en overwerkuren. Dit maakt het schrijven van uren een stuk gemakkelijker.