inter Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kan je allemaal met een alexandrite laser?

Laserontharing, het wordt met de jaren populairder en voorlopig verwachten we nog niet dat de populariteit van deze behandelingen gaan afnemen. Waar we vroeger tevreden waren met hoe we eruit zagen, zijn we tegenwoordig een stuk kritischer. We willen als vrouwen gladde benen, geen enkele haar op ons gezicht en als man willen we een volle bos haren op ons hoofd en vrij zijn van haar op onze rug. Wat je wensen ook zijn, de technologie van tegenwoordig helpt je het te realiseren! Een alexandrite laser is een ontharingslaser die ervoor zorgt dat je haren op een pijnloze manier verwijderd worden en niet meer terug komen. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te scheren en ook geen huidirritatie meer ervaart door het scheren. Fijn in de zomer!

Hoe werkt laserontharing?

Tijdens de behandeling wordt door middel van licht/laser de haarzakjes vernietigd die in je huid zitten. Dit gebeurd door middel van lichtpulsen. Dit is een nauwkeurige behandeling die enkel de huidzakjes aanpakt en de huidstructuur voor de rest niet beschadigd. Het proces werkt het beste als de haren in de groeifase zitten waardoor het belangrijk is om meerdere behandelingen te doen zodat alle haartjes worden meegepakt. We adviseren tussen de 6 en 8 behandelingen te nemen.

Is laserontharing echt definitief?

De behandelingen zullen ervoor zorgen dat er veel minder haargroei is dan voorheen. Echter adviseren we altijd om één keer per jaar terug te gaan voor een ‘onderhoudsbeurt’. Er kunnen namelijk altijd nieuwe haartjes groeien die er vorige keer nog niet waren. Maar wees gerust, het zal een enorme afname zijn en je ziet duidelijk het resultaat.

Wanneer is het beste seizoen om te ontharen?

Je kan dit het beste doen in de winterperiode. In de zomerperiode wordt je huid namelijk veel blootgesteld aan zonlicht. Als je een laserbehandeling hebt gehad is het altijd slim om zo veel mogelijk uit de zon te blijven. We raden dus ook niet aan om een laserbehandeling te doen als het lente/zomer is. Dan moet je namelijk heel de tijd bedekende kleding aan.

Wat is de beste alexandrite laser?

Wij adviseren zelf een alexandrite laser te gebruiken van Dalton Medical. Dit is een betrouwbare partij die kwalitatieve ontharingslasers levert in de Benelux. Dalton Medical levert de alexandrite lasers van het merk Candela, een bekende speler op dit gebied.  

Ontharing laser