inter Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

De populairste streamingsdiensten

De afgelopen jaren zijn we steeds meer series en films gaan kijken via een streamingsdienst. Netflix is waarschijnlijk de meest bekende maar tegenwoordig zijn er nog steeds meer met veel verschillende aanbiedingen van series en films. Op Netflix is een groot aanbod aan series en films in verschillende talen zelfs. Er zijn ook Netflix orginals die dus alleen via Netflix te zien zijn. Maar iedereen is waarschijnlijk wel al bekend met Netflix daarom hier nog andere leuke streamingsdiensten.

 

Disney+

Als je een echte Disney liefhebber bent is disney plus echt wat voor jou. Er is een ruim aanbod van Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic en Marvel films en series en dat voor 8,99 per maand! Ook zijn er alle klassiekers terug te vinden die jij vroeger keek. Je kunt ook op 4 schermen tegelijk kijken wat een voordeel is als je een groter gezin hebt. en als je een jaar abonnement neemt op disney plus krijg ook nog een 15% korting. disney plus is dus een echte aanrader voor iedereen.

 

Amazon Prime Video

Sinds een aantal maanden nemen ook steeds meer mensen Amazon Prime Video in huis. Het is een goedkope streamingsdienst voor maar 2,99 per maand. Je kan daarbij dan ook nog eens gebruik maken van Amazon prime, waarmee je dus Prime-verzending krijgt. Amazone Prime Video heeft een hoog kwaliteit aanbod van veel nieuwe films en series maar ook de klassiekers zijn hier te vinden. Wel moet je er op letten dat niet alles beschikbaar is en je sommige films of series moet kopen.

 

Videoland

De streamingsdienst Videoland wordt omschreven als de Nederlandse Netflix. Videoland bestaat voor het grootste deel uit Nederlandse series en films. Ook kun je er eigenlijk alle programma’s bekijken van RTL zonder reclames. Videoland maak ook Videoland orginals die dus alleen te zien zijn via Videoland. De kosten van Videoland liggen tussen de 4,99 tot 9,99 per maand.

 

Discovery+

Als je iemand bent die meer van de realityshows houd kun je er beter voor kiezen een abonnement te nemen bij Discovery+. Bij de streamingsdienst Discovery+ is een ruim aanbod aan realityshows, documentaires en Tv-programma’s van onder andere BBC, TLC en Animal Planet. Ook kun je live kijken naar de sportuitzendingen via Eurosport. Discovery+ kost 3,99 per maand maar door een jaar abonnement te nemen krijg je korting en betaal je 39,99.