inter Zakelijk
Image default
Bedrijvengidsen

Veranda's en tuinoverkappingen

Veranda’s en tuinoverkappingen zoals tuinkamers zijn de grootste zonweringen die je kunt krijgen. Ze bedekken een veel grotere oppervlakte waardoor je meer ruimte hebt om in de schaduw je activiteiten te kunnen uitvoeren. Maar is het dan zoveel beter dan wanneer je voor een knikarmscherm gaat of een ander soort zonwering? Lees meer over zonwering in Overijssel.

Veranda’s

Van de Veranda zonweringen heb je de pergola zonwering Madeira en de Serrano (ook wel de Serrezonwering genoemd). De pergola zonwering is zo gemaakt dat in combinatie met de breedte en grootte het een extra grote uitval heeft. Het is ook zeer windvast en zorgt voor een groot schaduw oppervlakte met een minimale muurbelasting. De pergola zonwering is zo gemaakt dat er geen wind doorkomt en bijna geen zonlicht, waardoor je jarenlang schaduw plezier hebt. 

 

Met de Serrano op je verandadak houdt je op een elegante manier de warmte buiten. Door de constructie van de Serrano straalt het compactie en robuust uit op het oog. Het is via een afstandsbediening bedienbaar en je kunt uit verschillende doekkleuren kiezen om het wat persoonlijker te maken en meer passend aan je eigen woning. Het mooie van de Serrano is ook dat het soepel loopt van de onderlat in de geleiders door een loopwagen op wielen die speciaal voor de Serrano ontworpen is.

Tuinkamers

Een zonwering zorgt ervoor dat er geen zonlicht doorkomt om je huis te verwarmen of als je buiten zit dat jij zelf niet verbrandt. Ben je hier wel blij mee, maar hou je er niet van dat het zoveel waait of dat je in de buitenomgeving wilt zijn ook al regent het zonder nat te worden? Dan is een tuinkamer laten aanbouwen de perfecte optie voor. In je tuinkamer ben je veilig van de zon, wind, regen en sneeuw en zonder daar last van te hebben kun je lekker genieten van het uitzicht. Als je toch een beetje frisse lucht wilt kun je altijd nog de deur open doen. Maakt niet uit of het lente, zomer, herfst of winter is je kunt dan altijd van het buitenleven genieten met een tuinkamer zonder nat te worden, het koud te hebben of verbrand te raken.