inter Zakelijk
Image default
Detailhandel

Het juiste bureau voor je kantoor kiezen? Hier moet je op letten!

Van cubicles tot privékantoren, bureaus vormen de ruggengraat van elke kantoorruimte. Maar met zoveel verschillende soorten bureaus op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke geschikt is voor jouw bedrijf. Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, is hier een gids voor het kiezen van het juiste bureau voor jouw kantoor. Lees snel verder om te weten wat je nodig hebt!

 

Soorten bureaus

Het type bureau dat je nodig hebt hangt af van de grootte en indeling van je kantoor. Als je meerdere werknemers hebt in een open werkruimte, kunnen traditionele hokjes of aan de muur gemonteerde bureaus ideaal zijn. Deze bieden privacy zonder al te veel ruimte in te nemen. Heb je een ruimer kantoor, dan zijn L-vormige en U-vormige bureaus perfect voor kantoren met meerdere medewerkers. Welk soort bureau je ook zoekt, bij Kato ben je altijd aan het juiste adres! Ontdek het aanbod of laat je inspireren en adviseren door een van de professionals!

 

Ergonomie

Ergonomische eigenschappen zijn essentieel bij het kiezen van een bureau. Een goed ergonomisch bureau moet verstelbare hoogtes en hoeken hebben, zodat gebruikers hun positie kunnen aanpassen aan hun comfortniveau. Een verstelbare monitorarm of laptopstandaard kan ook nek- en schouderbelasting helpen verminderen doordat gebruikers hun schermen op ooghoogte kunnen plaatsen in plaats van te laag of te hoog. Een ergonomische stoel met lendensteun zorgt ervoor dat werknemers comfortabel aan hun bureau kunnen werken. 

 

Formaat en vorm

De grootte en vorm van je bureau moet afhangen van de beschikbare ruimte in je kantoor en van het aantal mensen dat het zal gebruiken. Vierkante, rechthoekige, ronde en niervormige bureaus zijn er in verschillende maten die ze geschikt maken voor zowel kleine kantoren als grote vergaderzalen. Het is belangrijk om de ruimte waar je het bureau wilt plaatsen op te meten voordat je een aankoop doet, zodat je een idee krijgt welk formaat het beste past in die specifieke ruimte. Een bureau dat weinig ruimte overlaat voor de rest van het kantoor is enorm onpraktisch, het kan namelijk een benauwd en claustrofobisch gevoel geven.

https://Katokantoorinrichting.nl