inter Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Besteed uw online marketing in 2024 uit aan Crossmedia House

Crossmedia House, een vooraanstaand marketingbureau, staat synoniem voor alles wat te maken heeft met online marketing en webontwikkeling. In deze blog duiken we diep in de veelzijdige diensten die we aanbieden, allemaal gericht op het versterken van uw digitale aanwezigheid en het stimuleren van uw bedrijfsgroei.

Een breed spectrum aan online marketing diensten

 1. SEO en Zoekmachine Optimalisatie: Of het nu gaat om lokale SEO in Amsterdam, Groningen of Eindhoven, of om een bredere SEO-strategie, ons team zorgt ervoor dat uw website hoog scoort in Google. Wij bieden alles van technische SEO-analyses tot linkbuilding en contentstrategieën.

 2. Google Adverteren en AdWords Campagnes: Met doelgerichte Google Ads remarketing campagnes, zowel in tekst als display, maximaliseren wij uw zichtbaarheid en ROI.

 3. Social Media Marketing: Van Facebook marketing tot uitgebreide social media campagnes, wij weten hoe we uw merk moeten positioneren voor maximale engagement.

 4. E-mail Marketing: Onze gepersonaliseerde e-mailmarketing campagnes zijn ontworpen om conversie te optimaliseren en klantloyaliteit te versterken.

 5. Web Analytics en A/B Testing: Door het gebruik van geavanceerde web analytics en A/B-testen, kunnen we uw website en campagnes continu optimaliseren voor betere prestaties.

Expertise in WordPress webontwikkeling en webdesign

 1. Responsive webdevelopment: Of u nu een website wilt laten maken in Hengelo, Amsterdam of een andere stad, onze ontwerpen zijn innovatief, gebruiksvriendelijk en responsive.

 2. Magento Webshop en WordPress Webdesign: Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van krachtige e-commerce platforms, waaronder Magento webshops en WordPress sites, die niet alleen goed ogen maar ook fantastisch functioneren.

 3. Professionele Logo en Grafisch Ontwerp: Een sterk merk begint met een visuele identiteit. Ons team van grafische ontwerpers kan uw visie omzetten in een professioneel logo en een samenhangende huisstijl.

Training en workshops voor digitale vaardigheden

We bieden ook een scala aan trainingen en workshops, van online marketing tot Google Analytics en SEO cursussen, om uw team de vaardigheden te geven die nodig zijn in het digitale tijdperk.

SEO, SEA en Social Media Marketing

Bij Crossmedia House begrijpen we dat niet elk bedrijf de luxe heeft van een interne marketingafdeling. Voor ondernemingen die worstelen met tijdsbeperkingen of simpelweg niet beschikken over gespecialiseerde marketingexpertise, bieden wij een naadloze, geïntegreerde oplossing om uw zichtbaarheid en online aanwezigheid te vergroten.

SEO: Een lange termijn strategie voor organische groei

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is cruciaal voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten. Ons SEO-team bij Crossmedia House richt zich op:

 • Technische SEO: Om ervoor te zorgen dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, wat leidt tot een betere ranking.
 • Inhoudsstrategie: Het creëren van relevante en waardevolle content die niet alleen aantrekkelijk is voor uw doelgroep, maar ook uw vindbaarheid in zoekmachines verbetert.
 • Lokale SEO: Specifiek gericht op het verhogen van uw zichtbaarheid in lokale zoekresultaten, wat essentieel is voor bedrijven die een lokaal publiek bedienen.

SEA: Direct Resultaat met Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine Adverteren (SEA), waaronder Google Ads en Bing Ads, biedt een directe manier om uw bedrijf voor potentiële klanten te plaatsen. Onze SEA-experts bij Crossmedia House:

 • Beheren en optimaliseren uw advertentiecampagnes om de best mogelijke ROI te garanderen.
 • Gebruiken gerichte advertentiestrategieën om uw producten of diensten te promoten aan de juiste doelgroep.

Social Media Marketing: Bouw relaties op en versterk je merk

Social media marketing is een krachtige tool om merkbekendheid te vergroten en directe interactie met uw doelgroep te bevorderen. Onze aanpak omvat:

 • Het ontwikkelen van op maat gemaakte social media strategieën die resoneren met uw merkidentiteit en aanspreken op uw doelgroep.
 • Beheren en optimaliseren van uw social media kanalen om engagement te stimuleren en uw online community te laten groeien.
 • Het creëren en implementeren van effectieve social media campagnes, inclusief Facebook marketing en andere platforms, om uw boodschap te verspreiden.

Krijg een deskundig externe marketingteam

Crossmedia House fungeert als uw externe marketingteam, waarbij we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor uw online marketinginspanningen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient, zelfs zonder een eigen marketingafdeling. Laat ons u helpen uw online potentieel te maximaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – het runnen van uw bedrijf.

Bent u klaar om uw zichtbaarheid te verbeteren en uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Crossmedia House, waar uw digitale succes onze missie is.

Jouw partner in Digital Branding en Marketing

Crossmedia House onderscheidt zich door een holistische benadering van digitale marketing. Van het ontwikkelen van een nieuwe website tot het uitvoeren van dynamische marketingcampagnes, wij bieden alles onder één dak.

Wilt u uw online aanwezigheid verbeteren, een doeltreffende marketingcampagne lanceren of een professionele website laten bouwen? Neem contact op met Crossmedia House, uw betrouwbare partner in digitale groei.

https://www.crossmediahouse.nl/