inter Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

De voordelen van prikbordwandbekleding op kantoor

Ben jij de trotse eigenaar van een kantoorpand en zoek je naar een leuke manier om je muren te beschermen? Denk dan eens na over je wandbekleding! Je hebt keuzes zoals vinyl, pinboard en wolvilt. Pinboard-wandbekleding, ook wel bekend als bulletinboard-wandbekleding, is eigenlijk een soort prikbord voor aan je muur. Superhandig als je belangrijke notities of berichten wil ophangen. Je kunt deze wandbescherming op muren, scheidingswanden, deuren en zelfs op meubels aanbrengen. In dit artikel gaan we wat dieper in op waarom prikbordwandbekleding zo’n slimme keuze is voor in kantoren.

De voordelen van wandbescherming

Laten we eerst eens kijken naar de voordelen van wandbescherming, voordat we dieper ingaan op prikbordwandbekleding:

  • Je kunt flink besparen op schilder- en facilitaire kosten;

  • Je muren en wanden blijven beschermd tegen ongewenste stoten en krassen;

  • Wandbekleding is geschikt voor diverse omgevingen, waaronder kantoren, scholen, zorginstellingen en zelfs recreatie- en horecagelegenheden.

Wat zijn de voordelen van pinboard-wandbekleding?

Op kantoor – vooral in ruimtes zoals vergaderzalen – bespreek je allerlei belangrijke dingen. Het is erg handig om aantekeningen te kunnen maken en die binnen handbereik te hebben. Een prikbord is daarom perfect om documenten op te hangen, zodat je ze altijd kunt zien zonder dat ze in de weg liggen. Zo vergeet je nooit meer iets belangrijks, omdat alles netjes in het zicht hangt. En je kunt zelfs leuke teamfoto’s aan de muur prikken en belangrijke mededelingen ophangen. Pinboard-wandbekleding zorgt er dus niet alleen voor dat de muren van je kantoor netjes blijven, maar heeft daarnaast allerlei handige toepassingen.

Waar kun je terecht voor hoogwaardige wandbekleding?

Als je je pand wil voorzien van hoogwaardige wandbekleding met de hulp van experts, overweeg dan om samen te werken met een betrouwbare toeleverancier zoals Mapro B.V. Bij Mapro vind je alles wat je nodig hebt voor je kantoorpand of openbare pand. Dat gaat verder dan alleen muurbescherming: je vind er ook (onder andere) kunststof plinten en hoekstrip tegels. Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, wil je vast professioneel advies ontvangen. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met de deskundigen van Mapro B.V.