inter Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Zo kies jij de juiste bh

Zo kies jij de juiste bh

 

Wanneer je een lingeriezaak binnenstapt, dan word je natuurlijk overspoelt met allerlei verschillende soorten bh’s welke daar hangen. Niet zo gek natuurlijk dat het een flinke uitdaging kan worden om een bh te vinden die je niet alleen goed past, maar ook nog eens ontzettend leuk is. Kortom, werk aan de winkel! Omdat we natuurlijk niet wekelijks op zoek zijn naar een bh, is het vaak even weer nadenken waar we ook alweer allemaal rekening mee moeten houden. De meeste vrouwen hebben vaak namelijk een favoriete bh die ze dagelijks aantrekken, waardoor ze eigenlijk helemaal idee meer hebben wat nu eigenlijk van belang is. Om je geheugen even weer wat op te frissen, hebben we een aantal tips voor je.

 

Neem je tijd

 

Een nieuwe bh kopen is niet iets wat je zomaar even tussendoor moet doen. Vooral niet wanneer je de nodige wensen hebt, is het goed om hier eventjes wat tijd voor vrij te maken. Het hoeft uiteraard geen uren te duren, maar een paar minuten is ook wat kort, vind je niet? Zorg er daarom dus ook voor, dat wanneer je gaat kijken naar een nieuwe freya bikini, een shock absorber bh voor het sporten of een normale bh voor thuis en naar je werk, je hier wel de tijd voor neemt. Vaak is het even een kwestie van het opmeten van de borsten, zodat je precies weet welke maat je nodig hebt en vervolgens verschillende soorten bh’s te passen.

 

Laat je adviseren

 

Wanneer je naar een winkel gaat, dan mag je ervan uitgaan dat de mensen die daar werkzaam zijn ook bezitten over de juiste kennis en ervaring om jou te kunnen voorzien van een passend advies. Zo mag je verwachten dat ze je helpen met het maken van een keuze, maar ook met je meedenken aangaande eventueel andere soorten bh’s die wellicht ook goed bij je kunnen passen. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn, dat je standaard een bralette bh draagt, je dit nu weer moet dragen. Misschien heb je binnenkort wel een feestje en is een push up bh hiervoor dus veel beter geschikt. Kortom, zorg ervoor dat je de verkoper voorziet van zoveel mogelijk relevante informatie, zodat ze je zo goed mogelijk kunnen helpen. Het is namelijk voor beide partijen belangrijk dat je uiteindelijk met een bh de winkel verlaat die niet alleen ontzettend mooi is, maar ook nog eens onwijs lekker zit.