inter Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Duurzaam hout voorzien van een vingerlas

Of je nu een raamkozijn wilt maken, een tuinhuisje of een grote pergola; de basis is stevig hout. Er is heel veel hout in omloop maar hout met vingerlas is een zeer stevige houtconstructie waar je mee kan bouwen, en bovenal zijn de verbindingen kaarsrecht. Door de toepassing van de vingerlas constructie kunnen lange houten palen worden gecreëerd die zeer recht en stevig zijn. Ideaal voor een raamkozijn, een deurkozijn, een kinderspeelhuisje of een rechte pergola. Bovendien wordt gevingerlast hout vaak gebruikt in de bouw bij bijvoorbeeld het bouwen van een stevig en strak tuinhuisje. Om te voorkomen dat je met onnodige voorraad gevingerlast hout zit, kun je kiezen voor Just In Time vingerlassen. Hierdoor heb je geen voorraden, maar weet je wel zeker dat je altijd kan beschikken over voldoende hout. 

Wat is hout met een vingerlas?

Hout met een vingerlas is zeer duurzaam hout. Er wordt met de vingerlas techniek vrijwel geen hout weggegooid. Dit maakt de techniek duurzaam, stevig en uniek. Gevingerlast hout kenmerkt zich door de uitsparingen aan de uiteinden van de houten balken. Deze uitsparingen passen precies in elkaar, net zoals je vingers van twee handen in elkaar kan vouwen. Deze techniek noemt men vingerlassen. Door de houtverbinding te versterken met houtlijm ontstaat er een zeer sterke verbinding waarmee een kaarsrechte paal wordt gecreëerd. Duurzaam, efficiënt en zeer betrouwbaar dus. 

De producten en service van Bear Optima Wood

Omdat vingerlassen een techniek is die regelmatig wordt toegepast, ontstaan er onnodig veel voorraden. Bij Bear Optima Wood proberen wij deze voorraden te voorkomen door Just In Time te vingerlassen. Onze service is gebaseerd op drie pijlers, namelijk de toegevoegde waarde voor de klant, een lage voorraad en hoe product efficiëntie. Daar bovenop komt nog een uitstekende productkwaliteit. Door Just in Time te vingerlassen hoef jij zelf geen voorraden aan te leggen. Je besteld eenvoudig via het online systeem wat je nodig hebt en wij zullen de vingerlas techniek voor jou toepassen. Hierdoor komt je zelf niet met een voorraad hout te zitten maar weet je wel zeker dat u voldoende hout krijgt voor uw klus. Door het hout op tijd te bestellen kom je nooit meer zonder gevingerlast hout te zitten. En dat terwijl je geen voorraden hoeft aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat je hout op tijd klaar is zodat je direct kan starten met het bouwen van je speelhuisje, tuinhuis of pergola. Uniek en stevig hout dat voor veel doeleinden te gebruiken is. 

Duurzaam en zonder voorraad

Ben je dus op zoek naar duurzaam en stevig hout dat is voorzien van de vingerlas techniek? Bij Bear Optima Wood wordt gebruik gemaakt van het Just In Time vingerlassen. Je besteld eenvoudig en snel wat je nodig hebt en Bear Optima Wood gaat het voor je uitvoeren. Hierdoor kom je zelf nooit met teveel voorraad of te weinig voorraad te zitten. De kwaliteit van het hout is uitstekend en ook de kwaliteit van de toegepaste vingerlas techniek is perfect. Hierdoor ben je verzekerd van unieke en sterke houtverbindingen waarmee je naar hartenlust kan bouwen.