inter Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Linkbuilding uitbesteden bij Adbull?

Linkbuilding is een heel belangrijk onderdeel van SEO. Het is simpelweg het plaatsen van link naar jouw website, op andere websites. Wanneer Google de pagina dan bekijkt, worden ze ook gewezen op de website waar de link naartoe gaat. Dit is van positieve invloed op je positie in Google, waardoor meer mensen je zullen vinden. Hoe meer kwalitatief goede links op andere websites, hoe meer mensen je zullen gaan vinden via zoekmachines. Wanneer je hier niet zoveel verstand van hebt kan het een goed idee zijn om je linkbuilding uit te besteden.

Waarom linkbuilding en SEO zo belangrijk zijn

SEO is een term die je vaak voorbij ziet komen. Nou is dat ook niet zo gek, want het is een belangrijk onderdeel van een goede online strategie. Linkbuilding is dat ook. Nou lijkt dit natuurlijk vrij eenvoudig, simpelweg wat linkjes plaatsen. In de praktijk is dit natuurlijk niet zo. Allereerst moet je eigen website eerst geoptimaliseerd zijn om te kunnen profiteren van linkbuilding. Dit betekent ook dat de website technisch gezien goed in elkaar moet zitten. Ook moet de website aangevuld blijven worden met relevante en goede informatie.

Om omzet te genereren moet je website relevante bezoekers krijgen. Op die manier kun je jouw aanbod verkopen aan je doelgroep. Daarbij is het belangrijk dat je wordt gevonden op relevante zoekwoorden. Dit is waar SEO en ook linkbuilding om de hoek komen kijken. On page optimalisatie is een voorwaarde om je SEO in orde te krijgen, en iets waar je voor linkbuilding aan zou moeten denken. Dit geldt dan voor zowel de technische aspecten als voor de content. Bij off page optimalisatie komt linkbuilden kijken, waarbij het belangrijk is om een gevarieerd linkprofiel te creëren waarmee je aan de voorwaarden van Google voldoet.

Linkbuilding uitbesteden

Het is niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Je moet letten op de variatie in links, en op de kwaliteit van de websites waarop je links zet. Ook de kwaliteit van de link zelf moet goed zijn. Dit kan lastig zijn, waardoor linkbuilding uitbesteden een slimme optie kan zijn. Linkbuilding uitbesteden kan onder andere bij Adbull.