inter Zakelijk
Image default
Financiële diensten

Zoeken naar een broker die als beste staat aangeschreven

Goed leren beleggen. Wat heb ik hiervoor nodig?

Beleggen is een groot vakgebied en daarvoor zijn veel soorten beleggers websites, de zogeheten brokers. Deze heb je nodig om de bal te gaan laten rollen als het om beleggen gaat. Maar hoe oriënteer ik me op de beste broker? Dat hangt helemaal van jou af. Brokers kiezen is een eigen keuze. Wat wil je? Wil je vooral jezelf goed inlezen als beginner op de markt der beleggers? Of wil je juist makkelijk kunnen handelen door zeer vooruitstrevende technologie op de website van de broker? De beste broker zoek je online op en vergelijk je. Maar natuurlijk zijn er brokers die gewoon goed scoren met recensies op internet. Het is fijn als je niet veel commissie van je rendement af hoeft te trekken. Bij eToro mag je al je rendement vrij uit laten keren omdat de commissie nihil is. De liefhebber van daytraden kiest voor brokers als eToro.

Hoe groot is het risico dat je neemt?

eToro review en gebruikers zeggen dat het platform veel CFD’s tussen andere aandelen inzet. Je koopt snel een CFD zonder enige voorkennis te hebben voor dit risicovolle beleggersgoed. Wat je wel moet weten is dat je met CFD’s de kans op verlies bijna 70% groot is. Dus groter dan de kans op een prettig rendement. Contract for Difference houdt in dat de koper geld betaald aan de verkoper als er verschil in de waarde ontstaat. Maar is zeker niet geschikt voor de belegger die nog in zijn kinderschoenen staat. De koersschommelingen van CFD’s leiden tot enorm grote winst of een enorm groot verlies. Een kleine schommeling kan dit al in de hand werken. DEGIRO reviews en eToro reviews waarschuwen al voor deze riskante beleggingsopties.

Prettig om mee te beleggen en de markt te leren kennen

DEGIRO review zegt dat DEGIRO een prima interface heeft voor de belegger die achterover wilt leunen in zijn stoel en het op lange termijn aan wilt zien hoe zijn rendement stijgt. Bijkomende kosten zijn lager dan bij andere brokers, de broker is op technisch vlak modern en gemakkelijk te bedienen. eToro review zegt over de copytrade portfolio’s dat deze broker veel informatie biedt waarmee men in de praktijk kan leren beleggen. De winst is 100% bezit van de verkoper. Alle prijzen zoals de transacties en valutakosten worden zo laag mogelijk gehouden bij eToro. Verder heeft eToro net als DEGIRO veel keus in beleggen, en zijn de korte termijn traders bij eToro die graag in dollars handelen prima op hun plaats.

https://beter-beleggen.nl/