inter Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Gebruik de Dragon medical one voor het uittypen van gesprekken

Werk je in een medisch beroep en kijk je altijd op tegen het uittypen van de gesprekken met een cliënt omdat je dan je aandacht niet volledig bij degene kan houden? Er gaat namelijk veel tijd zitten in het uittypen van een gesprek, maar het is wel iets dat moet gebeuren. Gelukkig is hier een oplossing voor. Je kunt namelijk de Dragon medical one gebruiken voor het uittypen van gesprekken. De Dragon medical one is een spraakherkenningsapparaat die medische jargon en spraak herkent en dus je gesprekken met een cliënt kan uittypen. 

 

Het online bestellen van de Dragon medical one

De Dragon medical one is een handig hulpmiddel voor als je veel gesprekken uit moet typen, maar dit liever niet doet om wat voor reden dan ook. De Dragon medical one verstaat medisch jargon en kan dus de gesprekken inclusief medische termen uittypen. Naderhand of tussendoor kun je het nog even checken op spelling et cetera, maar het grootste deel zal al uitgetypt zijn. De Dragon medical one kan gemakkelijk online worden besteld, bijvoorbeeld op de spraakherkenning.nl website. Deze wordt dan geleverd op een gewenst adres, bijvoorbeeld bij je praktijk, en dan kun je een paar instellingen aan de slag gaan. 

 

Redenen waarom de Dragon medical one een goede investering is

Een Dragon medical one is een goede investering, zowel op kort als lang termijn. Dat heeft zo zijn redenen. Het zal je namelijk op kort en lang termijn een hoop geld, moeite en tijd schelen. Je hoeft bijvoorbeeld niemand aan te nemen en niet meer zelf hele gesprekken te typen. Hierdoor kun je je ook meer focussen op de cliënt. Daarnaast herkent de Dragon medical one medisch jargon en typt het apparaat snel mee. Afgezien van een paar spelfouten, zal het apparaat foutloos typen. Je kunt dit laten doen op Word of een ander programma.