inter Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Vola kranen: tijdloos design en innovatieve functionaliteit

Vola kranen hebben de sanitair wereld veroverd met hun unieke ontwerp en uitstekende functionaliteit. Deze kranen, van Deense oorsprong, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een hoge mate van gebruiksgemak en duurzaamheid. In dit artikel duiken we in de wereld van Vola kranen, hun ontstaansgeschiedenis, de verschillende soorten en modellen en de voordelen die ze bieden voor zowel consumenten als professionals.

 

De geschiedenis van Vola kranen

Vola kranen zijn ontstaan in 1968, toen de Deense architect Arne Jacobsen samenwerkte met Verner Overgaard, een Deense fabrikant, om een reeks revolutionaire kranen te ontwerpen. Hun samenwerking leidde tot het creëren van een iconisch, minimalistisch en functioneel ontwerp dat tot op de dag van vandaag populair is gebleven.

 

Minimalistisch en functioneel design

Het ontwerp van Vola kranen is gebaseerd op het principe van minimalisme, waarbij de functionele elementen van de kraan op een onopvallende manier zijn geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat ze naadloos opgaan in elke badkamer- of keukenstijl, van modern tot klassiek. Daarnaast zijn de kranen modulair, wat betekent dat ze eenvoudig kunnen worden aangepast en geüpgraded, zodat ze meegroeien met de behoeften en smaak van de gebruiker.

 

Diverse soorten en modellen

Vola biedt een breed scala aan kranen, waaronder wastafelkranen, keukenkranen, douchekranen en badkameraccessoires. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals chroom, geborsteld roestvrij staal en messing, en in diverse kleuren om aan elke stijl en voorkeur te voldoen. Bovendien zijn er elektronische modellen met sensoren beschikbaar, die bijdragen aan waterbesparing en hygiëne.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

Vola kranen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals messing en roestvrij staal, die bestand zijn tegen corrosie en slijtage. Bovendien zijn ze voorzien van keramische schijven, wat zorgt voor een lange levensduur en een soepele werking. Hierdoor zijn Vola producten een investering in kwaliteit die jarenlang meegaat.

 

Installatie en onderhoud

De installatie van een Vola kraan is eenvoudig en kan door zowel professionals als doe-het-zelvers worden uitgevoerd. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het onderhoud is ook eenvoudig, dankzij het modulaire ontwerp en de hoogwaardige materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Regelmatige reiniging met een zachte doek en milde zeep volstaat om de glans en het uiterlijk te behouden.

 

Voordelen voor consumenten en professionals

Vola kranen zijn geliefd bij zowel consumenten als professionals, zoals architecten en interieurontwerpers. Consumenten waarderen het tijdloze ontwerp, de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak, terwijl professionals de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het modulaire systeem waarderen. Dit maakt Vola een uitstekende keuze voor uiteenlopende projecten, van residentiële tot commerciële toepassingen.

 

https://https://stonecompany.nl/merk/vola/