inter Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Kunststof kozijnen in Ridderkerk bij Qozijn

Kunststof kozijnen in Ridderkerk bij Qozijn

Overweegt u ook om uw huidige woning te vernieuwen met nieuwe kozijnen? In RIdderkerk is er dan maar één partij waar u 100% tevredenheid krijgt en dat is bij Qozijn. Heerlijk thuiskomen en wetende dat u de juiste beslissing heeft genomen voor nieuwe kunststof kozijnen. Dat voelt natuurlijk super fijn. Nog fijner is het om te weten dat u de juiste klimaat creëert in uw woning dankzij de kwaliteit van onze HR++ glazen en zeer hoogwaardige kozijnen. De ramen zorgen namelijk voor een belangrijk aandeel voor het klimaat in huis. Licht, weer, wind en lawaai bepalen de gemoedsrust in uw woning. Schüco is marktleider op het gebied van kunststof kozijnen en dankzij innovatieve technieken en continue innovatie profiteert u van de beste kwaliteit. En de hoge isolatiewaarde van deze kozijnen dragen ook nog eens bij aan een beter milieu en minder energieverbruik.

Kozijnen in elk profiel

Mooie kozijnen met de juiste kozijnenprofiel. Bij Qozijn luisteren we goed naar uw wensen. Een raam die zowel van binnen las buiten kan draaien? Of kozijnen in een bepaalde RAL kleur? Of wil je kunststof kozijnen met een houtlook? De mogelijkheden zijn eindeloos met de kozijnen van VEKA en Schüco. Met deze twee merken werkt Qozijn samen omdat wij alleen de best mogelijke kwaliteit willen aanbieden aan onze klanten. Dankzij onze rechtstreekse contacten bij leveranciers, kunnen we superscherpe prijzen aanbieden en uitstekende service & levertijden aanbieden.

De voordelen van kunststof kozijnen:

Heeft u onlangs een huis bezocht waarvan de kozijnen van kunststof zijn gemaakt? Mooi hé? Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen niet te onderscheiden van hout. Want veel huizenbezitters vinden houten kozijnen toch nog een charme hebben, omdat hout leeft. Daarom hebben we bij Qozijn kunststof kozijnen met een houtnerf structuur die van afstand niet te onderscheiden is van hout. Dit geeft een mooi natuurlijk effect aan het huis terwijl u ook nog eens profiteert van al die andere voordelen. We noemen:

  • Kunststof rot niet zoals hout. Dus het onderhoud is veel gemakkelijker en onderhoud is super eenvoudig!
  • Kunststof kozijnen zijn vochtwerend en laten geen water door wat ook bijdraagt aan de isolatiewaarden.
  • Het materiaal wat wij gebruiken is gemaakt van recyclebaar kunststof. Hiermee is het onderdeel van een duurzaam cyclus om kunststof te hergebruiken.
  • Schoonhouden is kinderspel. Regelmatig met een vochtig doek langs de kozijnen gaan en dat is het! Hiermee verlengt u de levensduur van uw kozijnen op een zeer eenvoudige manier.

Lager energieverbruik. Goed voor het milieu!

Naast een onderhoudsarm huis, is het energieverbruik nóg een reden om over te stappen op kunststof kozijnen in Ridderkerk bij Qozijn. Onze kozijnen zijn een investering in de toekomst omdat ze super goed isoleren en dat betekent dat warmte langer en beter in uw woning blijft. Dit betekent dus minder stookkosten (gas of stroom) en dus een lagere energierekening. Maar belangrijker is dat u minder gaat verbruiken. We moeten met z’n allen proberen de CO2 uitstoot te reduceren en investeren in kunststof kozijnen is dé manier om uw woning energieneutraal te maken. We leveren standaard dubbel HR++ glas, maar triple HR+++ glas is ook mogelijk. Evenals het plaatsen van luxe aluminium kozijnen!

Kies voor moderne kozijnen in nieuwe stijl bij Qozijn

Niet alleen raamkozijnen, maar ook kunststof schuifpuien en kunststof deuren en tuindeuren behoren tot de mogelijkheden bij Qozijn. Ons montageteam is actief in heel Zuid-Holland en komt volgens afspraak de kozijnen netjes en vakkundig vervangen en plaatsen. U heeft er geen last van! Maak gebruik van ons financieringsplan om onze kozijnen te betalen in termijnen tegen zeer aantrekkelijke rentes. Neem hiervoor contact met ons op via 085 – 80 00 269 of stuur een mail naar info@qozijn.nl.

Vraag een gratis Offerte op
https://www.qozijn.nl/