inter Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Een barkoeler met branding – een slim marketingidee

Marketing is de essentie van een bedrijf en bepaalt het succes ervan. Voor restaurants, cafés of bars is een barkoeler absoluut noodzakelijk omdat deze je drankjes altijd vers en koel houdt. Het goede nieuws is dat je het kunt gebruiken voor marketing. Hoe kan dat? De procedure is eenvoudig: plak er promotionele stickers of gedrukte logo’s op. Plaats het later op strategische plekken waar mensen gemakkelijk die drankjes kunnen pakken en het merk kunnen zien. Niet alle mensen kennen de voordelen ervan, dus laten we meer te weten komen over dit concept.

Een barkoeler installeren met branding

Je kunt niet alleen profiteren van de verkoop van koude dranken, maar je kunt ook inkomsten krijgen van bedrijven die hun merken op je barkoeler plaatsen. In dit geval is de juiste plaatsing de sleutel tot succes. Een barkoeler is geschikt voor gebruik binnen en buiten, maar moet op plaatsen met veel verkeer staan. Naast het samenwerken met andere bedrijven die hun merken op je barkoeler plaatsen, kun je ook je slogan, logo of kleuren aanbrengen. Het belangrijkste is de kwaliteit van de barkoeler, dus koop er een bij de beste aanbieders zoals Horeca Centrum Brabant.

De juiste barkoeler kiezen

Voordat je een merk of reclameslogan toepast, moet je de beste uitrusting van de markt halen door het meest duurzame materiaal en de geschikte maat te kiezen. De keuze moet passen bij de ruimte waar je deze barkoeler plaatst. Denk ook aan de deuren. De meeste barkoelers worden geleverd met zwaaiende, glijdende, enkele of dubbele deuren. Kies er een die past bij je stijl en behoeftes. Denk ten slotte aan de energiekosten. Het beste item moet energiezuinig zijn en 24/7 functioneren met een minimum aan kilowatt.

De branding

Een succesvolle branding van de barkoeler hangt af van de toepassing ervan. Terwijl de meeste mensen niet-permanente verwijderbare PVC stickers gebruiken, kun je een permanent UV print  gebruiken. UV printen is duurzamer en kan jarenlang gebruikt worden. Bovendien maakt het je merkpromotie verbluffender en unieker. Hoe zit het met stickers? Het UV drukproces is populair vanwege de betaalbaarheid. Het is ook veelzijdiger als het gaat om kleurcontrast, onregelmatige vormen en maatwerk.

https://www.horecacentrumbrabant.nl