inter Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zeecontainer kopen of huren

Wilt u graag een zeecontainer kopen of huren? Dan kunt u terecht bij onze webshop, want wij hebben veel kwalitatieve zeecontainers op voorraad. Veel mensen weten niet of het verstandiger is om een zeecontainer te huren of te kopen. Dit hangt volledig van de situatie af. Bent u de zeecontainer slechts voor een specifieke activiteit nodig? In dat geval is het natuurlijk zonde om er één aan te kopen. We raden u in dat geval dan ook aan om er eentje bij ons te huren. Gaat u de zeecontainer langdurig gebruiken? Dan is het juist aan te raden om er één aan te kopen. In deze tekst gaan we dieper in op de zeecontainers en de voordelen van onze webshop.

 

Veel zeecontainers in voorraad

Een belangrijk voordeel van ons bedrijf is dat we een ruime voorraad hebben. Op die manier kunnen wij onze klanten snel bedienen. Heeft u met spoed een zeecontainer nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen en dan kijken we gezamenlijk met u wat er zoal mogelijk is.

 

Verschillende kwaliteitsklassen

We verkopen zeecontainers ook in verschillende kwaliteitsklassen. De kwaliteitsklassen worden in onze webshop aangegeven met specifieke letters. U vindt daar dan ook extra informatie. U weet dan precies wat u van een specifieke kwaliteitsklasse kunt verwachten. Het voordeel van de verschillende prijsklassen is dat bedrijven met weinig financiële middelen ook een zeecontainer kunnen kopen. Ze hebben dan weliswaar gebruikssporen, maar uiteraard zijn ze nog steeds zeer functioneel.

 

Zeecontainer kopen of huren: transport inbegrepen

Wanneer u bij ons een zeecontainer gaat huren of kopen, dan zorgen wij uiteraard ook voor het transport. Het is immers niet mogelijk om een zeecontainer met een reguliere auto te vervoeren. Gelukkig hebben wij een speciale vrachtwagen met een kraan. Daardoor kunnen we ze niet alleen bij u leveren, maar ze ook precies op de juiste plaats zetten. Ze kunnen bijvoorbeeld ook over hekken en dergelijke heen worden geplaatst. Op onze website kunt u precies berekenen wat de precieze transportkosten zullen zijn. Dit is in de eerste plaats afhankelijk van het aantal containers en daarnaast ook van de omvang van de containers.

 

Uitstekende service

Uiteraard wilt u dat de containers van een goede kwaliteit zijn, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook fijn wanneer u kunt genieten van een uitstekende service. Wij zijn al een lange periode actief en weten ook precies wat onze klanten willen. We houden altijd nauw contact na een bestelling en informeren u waar nodig. U kunt bij ons ook altijd terecht voor vragen. Veel klanten waarderen onze service en daarom hebben we ook veel positieve beoordelingen mogen ontvangen. Een overzicht van die beoordelingen vindt u in onze webshop.

 

Zeecontainer kopen of huren: container op maat

Wij kunnen ook een container op maat maken. Misschien wilt u bijvoorbeeld ramen laten plaatsen in uw zeecontainer. Of misschien wilt u graag ventilatie in de container. De container kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. We hebben al veel containers op maat gemaakt voor onze klanten, dus we kunnen u ook nog eens van vakkundig advies voorzien.