inter Zakelijk
Image default
Financiële diensten

Ondernemer worden

Loop je al langer rond met het idee om ondernemer te worden, dan is de kans groot dat je al heel veel informatie hebt opgezocht en gevonden. Een van de dingen die je dan ongetwijfeld tegen bent gekomen, is het feit dat je als ondernemer te maken krijgt met tal van regels en voorwaarden. Zo moet je niet alleen een goede administratie voeren, maar komen ook andere zaken aan bod zoals de nodige verzekeringen. Toch zijn er genoeg situaties te bedenken waarbij een sparringpartner een grote meerwaarde kan hebben. In dat geval is Kordaat de ontbrekende schakel die je als ondernemer verder helpt.

Beginnen als ondernemer
Ondernemer worden is normaliter geen beslissing die je even maakt. In de meeste gevallen ben je dat al langer van plan en gaat er een hele ontwikkeling aan vooraf. Pas als je die eerste stap hebt gezet, merk je hoeveel er eigenlijk van je wordt verwacht. Een gesprekspartner die het klappen van de zweep kent is dan vaak een hele uitkomst. Op die manier heb je altijd een goed klankbord achter de hand en kun je in situaties die er om vragen, terugvallen op de juiste expertise. Zo sta je er nooit alleen voor.

Ondernemer worden
Laten we eerlijk zijn, als ondernemer moet je eigenlijk in staat zijn om je te concentreren op je kernactiviteit. Dat betekent dat je een groot deel van tijd besteed aan het binnen halen en uitvoeren van opdrachten. Toch is de realiteit net even anders. De praktijk leert namelijk dat je buiten je feitelijke werkzaamheden, ook tijd kwijt bent aan allerlei andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan de facturatie, het beantwoorden van de email van nieuwe klanten en het verzorgen van je btw-aangifte. Dergelijke werkzaamheden zijn zonder meer belangrijk, maar de tijd die je daaraan besteed gaat ten koste van je overige werkzaamheden.

De toegevoegde waarde van Kordaat
Het ondernemers adviesbureau Kordaat kan voor (beginnende) ondernemers een grote toegevoegde waarde vertegenwoordigen. Zo kan Kordaat de gesprekspartner zijn om je groeikansen in beeld te brengen en deze optimaal te benutten. Het adviseren van ondernemers is echter niet het enige waarvoor je een beroep kan doen op het ondernemers adviesbureau Kordaat. Ook op het gebied van marketing, boekhouden, verzekeringen en financiële zaken is een ruime expertise aanwezig.

Volledige ontzorging
Doordat de belangrijkste aspecten van het ondernemerschap zijn gebundeld is Kordaat in staat om je als ondernemer volledig te ontzorgen. Een belangrijk geven is dat de dienstverlening laagdrempelig werkt met oog voor jou als ondernemer. Daarbij maakt het niet uit of het nu primair gaat om het verzorgen van de administratie en de btw-aangifte, of dat je belangstelling juist uitgaat naar het laten ontwikkelen van een webshop of website. In alle gevallen kan je vertrouwen op de deskundigheid van een kantoor dat de taal spreekt van de ondernemer.

 

https://kordaatondernemen.nl