inter Zakelijk
Image default
Personeelszaken

Prestaties belonen met een mooie sportprijs

Of het nu om je sport gaat, op het werk, of zelfs gewoon thuis, prestaties moet je vieren! En wat is er dan leuker om iemand een oprecht aandenken te geven aan die geleverde prestatie en de waardering die jij daarvoor hebt? Dankzij moderne productietechnieken kun je tegenwoordig voor relatief weinig geld een mooie prijs of award kopen als blijvend aandenken. Je hebt enorm veel keuze en je kunt zelfs prijzen eenvoudig zelf personaliseren.

Voor welk budget zoek je een award of prijs?

Omdat je zoveel keuze hebt is het handig om eerst je budget vast te stellen voordat je op zoek gaat naar de perfecte award of sportprijs. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Een medaille koop je bijvoorbeeld al vanaf een paar cent per stuk, terwijl je ook grote zilveren trofeeën kunt kopen van enkele honderden euro’s. Daar tussenin vind je alles van uniek vormgegeven glazen awards tot kunststof sportbekers, beeldjes en lintjes. Dikke tip: als je sportprijzen zoekt voor een evenement of toernooi kun je deze het beste in grotere oplagen bestellen. Bij de meeste leveranciers krijg je dan een aantrekkelijke staffelkorting waardoor de stuksprijs lager wordt.

Maak het origineel en persoonlijk!

Nog leuker is dat je de meeste awards en sportprijzen zelf kunt personaliseren. En zonder dat je daar veel skills voor nodig hebt. Een moderne leverancier biedt je meestal online al de mogelijkheid om een prijs helemaal naar eigen smaak te laten produceren. Zo kun je bij een medaille bijvoorbeeld kiezen uit verschillende diameters en kleuren. Ook de kleur en het materiaal van het lint zijn naar eigen smaak aan te passen. Met een paar muisklikken voeg je een eigen afbeelding toe en laat je een inspirerende quote of uitspraak op de achterkant zetten. Ook sportbekers en glazen awards zijn op dezelfde manier makkelijk aan te passen. Zo heb je in een handomdraai de meest originele en persoonlijke awards te pakken!