inter Zakelijk
Image default
Onroerend goed

Eenvoudig extra ruimte creëren met een systeemvloer

Bij veel ondernemers komt het wel voor; een tekort aan ruimte. Of het nu gaat om opbergruimte, een extra kantoorruimte of een extra ruimte voor in een praktijk; een tekort aan ruimte is vervelend en kan zelfs je groei beperken. Verhuizen of extra ruimte aanbouwen klinkt wel heel makkelijk, maar dat kost vaak veel tijd, geld en voor een verbouwing moet je bovendien een vergunning aanvragen. Vaak heb je de extra ruimte ook maar tijdelijk nodig hebt en een bijgebouwde ruimte raak je daarom niet zomaar meer kwijt. Een flexibele en relatief goedkope oplossing is het plaatsen van een systeemvloer. Een systeemvloer is makkelijk te plaatsen, vergunningsvrij en loopt niet in de papieren. De constructie is vrijstaand, hetgeen wil zeggen dat de huidige constructie niet extra belast zal worden. Door de bevestiging is deze entresol weer eenvoudig te demonteren als je verder wilt uitbreiden of met je bedrijf gaat verhuizen. Op de volgende locatie kun je de systeemvloer gewoon weer gebruiken

De eigenschappen van een systeemvloer

Een systeemvloer beschikt over verschillende, handige eigenschappen. Het is flexibel, het is eenvoudig te plaatsen en wanneer je de extra ruimte niet meer nodig hebt, kun je de systeemvloer makkelijk afbreken. Bovendien heb je geen vergunning nodig en is de systeemvloer toch heel veilig. Een systeemvloer bestaat uit losse platen die aan elkaar gemonteerd worden met stalen balken. Hierdoor kan de systeemvloer een groot gewicht dragen waardoor deze geschikt is voor zowel opslag als extra kantoorruimte. Systeemvloeren zijn dan ook flexibel in te zetten. Je kunt eenvoudig een extra verdieping maken voor extra kantoorruimte, maar je kan deze ruimte ook gebruiken om diverse stellingkasten neer te zetten. Bovendien kan de ruimte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een praktijkruimte voor coaching of therapie of zelfs voor een sportfaciliteit. De mogelijkheden met deze flexibele vloer zijn dus eindeloos waardoor je op een makkelijke manier veel extra ruimte creëert. De systeemvloer wordt voornamelijk gebruik binnen de industrie en binnen bedrijven, maar tegenwoordig is er een trend zichtbaar dat deze vloeren ook worden gebruikt binnen particuliere huizen, de horeca of binnen studentenpanden. Het is een zeer flexibele manier van ruimte creëren waarbij elke ruimte geschikt is voor het plaatsen van een dergelijke vloer.  

Wil je eenvoudig en snel meer ruimte?

Kijk dan naar de mogelijkheden tot het plaatsen van een systeemvloer. Voor het plaatsen van een dergelijke vloer heb je geen vergunning nodig en wanneer je geen extra ruimte meer nodig hebt is de vloer ook simpel en eenvoudig opgeruimd. Het plaatsen van de vloer is binnen no-time geregeld en doordat de vloer bestaat uit losse platen kan je zelf bepalen hoe groot de extra ruimte dan moet worden. De vloer is veilig om te gebruiken en kan een grote hoeveelheid aan gewicht dragen. Twijfel je of een systeemvloer voor jou geschikt is? Bedenk dan eens hoeveel winst je kan behalen met het plaatsen van een vloer. Gebruik de extra ruimte eenvoudig als opslagruimte, kantoor of coachruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan hierdoor zeer flexibel met de ruimte omgaan.